Uvažujte jako podnikatel už při samotném založení firmy

„Chci být pán svého času,” řekne vám téměř každý budoucí obchodník, než se pustí do podnikání. Ale ono být pán svého času, není vždy úplně jednoduché. Jaké překážky číhají na začínající podnikatele? A co se musí naučit ze všeho nejdříve? 

Založení společnosti v USA

Dospěli jste k rozhodnutí, že si založíte společnost v USA, a nevíte, jak začít? V první řadě se potřebujete na tomto trhu rozhlédnout a zorientovat. Jakou formu podnikání si zvolíte? Na kolik vás vyjde základní kapitál? Na podobné otázky vám dopoví náš článek. 

Založení společnosti v UK

Chcete mít jednodušší přístup na mezinárodní trhy a výhodnější daňové podmínky? Začněte podnikat ve Velké Británii. Založení firmy v UK je rychlé a levné. Zvládnete to hravě, stačí se jen seznámit s několika informacemi. 

Založení společnosti v DE

Přemýšlíte o založení společnosti v Německu a trochu se tohoto kroku obáváte? Nemusíte. Sepsali jsme pro vás potřebné informace, které vám se začátkem podnikání pomohou. Jakou si můžete zvolit právní formu? Kolik potřebujete peněz na základní kapitál? A na co byste rozhodně neměli zapomenout?

Smlouva o tichém společníkovi

Chystáte se ke svému podnikání přizvat tichého společníka? Nebo se snad sami právě nacházíte v této pozici? Připravte si dobrou smlouvu, která myslí na všechna rizika, která mohou v budoucnu nastat. Pojďme si nyní ukázat, co vše by správná smlouva měla obsahovat. 

Chat on WhatsApp